An event brought to you by Snydersville Raceway/Racing Promotions LLC.

The Wild West 150 at Phoenix International Raceway for Friday, April 24

Live Race Broadcasting on Snydersville Raceway's & The National Racing Network's Facebook brought to you by The National Racing Network

Race Settings:

- TRACK: Phoenix International Raceway [Legacy] circa 2008
- Car: Nascar Whelen Tour Modified
- **Setup:** FIXED SETUP [phoenix.sto]
- Weather Settings: Dynamic Sky w/ Partly Cloudy, Temp. 70 Degrees, 34% Humidity, 2 MPH North Wind
- Time of Day settings (Date used for daylight timing is May 15, 2020):
 - Preliminary Races- Practice 5pm, Qualifying 5:15pm, B-Mains 5:30pm, Prelim
 Race 6pm
 - o Feature Race- Practice 4pm, Qualifying 4:15pm, Feature 4:30pm.

NOTE THIS IS NOT THE RACE TIMES AND SCHEDULE. PLEASE SEE BELOW FOR RACE SCHEDULE

Race Format:

- No Maximum number of Entries, \$5 entry fee paid via PayPal to alex24@ptd.net
- There will be Preliminary Races run to determine the 32 cars for the big race. Each prelim race will have a max of 60 drivers in the room. The prelim races will be run simultaneously.
 - The prelims will consist of the 15-minute practice, a 2 Lap Qualifying session, 8-Lap B-Mains, and a 30 Lap A-Main Preliminary Race (26 cars start).
 - Depending on the number of prelim races we need to run, will determine how many cars transfer into the big race.
 - o Drivers will be split up randomly into their preliminary race sessions.
- The Big Race will consist of 32 cars from the prelim races, and have a 15-minute practice, a 5-minute Open Qualifying, and the 150 Lap Feature!
- Caution laps will count, Lucky Dog, and Wave Arounds will be active.
- Three Green/White/Checkered attempts will be done if necessary.

Schedule of Events:

- 6:00pm: Drivers Meeting (15 minutes) ALL DRIVERS in PIT AREA CHANNEL on the Discord Chat
- **6:15pm:** ALL Preliminary Races, Practice (15 minutes)
- 6:30pm: ALL Preliminary Races, Qualifying (2 Laps, 5-minutes, Top 20 to A-Main Prelim Race)
- **6:35pm:** ALL Preliminary Races, B-Mains (8 Laps, 8-minutes, 20 Cars Max, Top X to A-Main Prelim Race, No Cautions)
- **Following B-Mains:** ALL Preliminary Races, A-Main Preliminary Race (30 Laps, 30-Minutes, 26 Cars Max, Top X Finishers transfer to the Big Dance, Limited Cautions)
- **7:30pm:** Practice for A-Main Qualifiers (15-minutes)
- **7:45pm:** Open Qualifying for Feature (5-minutes)
- 7:50pm: The Wild West 150 (150 Laps, 150-minutes, 32 Cars, Lucky Dog/Wave Around Active)

PAYOUT INFORMATION CAN BE FOUND ON OUR WEBSITE @ www.SnydersvilleRaceway.com